De strijd tegen het virus

Covid 19

Dat covid-19 een enorme wissel heeft getrokken op ons welzijn en daarmee op onze zakelijk inzetbaarheid is wel duidelijk. Ook is wel duidelijk dat er door het virus een hoop dingen onomkeerbaar veranderd zijn. Investeren in de vitaliteit van medewerkers is daarom onverminderd opportuun.

De programma’s van De Atleetfabriek zorgen voor verbinding, productiviteit, weerbaarheid en een lager ziekteverzuim. Wij maken je organisatie klaar voor de toekomst. Neem contact op en ontdek hoe we een maatprogramma ontwikkelen dat vitaliteit verankert in de bedrijfscultuur en ervoor zorgt dat jouw medewerkers fit en vitaal worden én blijven. Ongeacht waar er gewerkt wordt; thuis of op de werkvloer.

Ontdek de kracht van vitaliteit


De samenwerking met De Atleetfabriek zou ik willen omschrijven als to the point, heel ontspannen, vrolijk en fijn maar zeer professioneel.

Paul Hartman / ASICS

Dit kunnen we ook voor jou betekenen

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil jij vitaliteit binnen jouw organisatie op de agenda zetten? Of ben je juist op zoek naar verdieping binnen een specifiek vitaliteitsdomein? Welke behoefte je ook hebt, we helpen graag. 

Vul je gegevens in én we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Met deze bedrijven bouwen wij aan vitaliteit:
Bekijk onze cases hier