• Sinds 2013 toonaangevend
  • Een oplossing voor elk bedrijf
  • Ons team verbindt en ontzorgt
Klantbeoordeling: 4,3 / 5

Onze aanpak

van full-blown vitaliteitstraject tot net dat ene zetje

VERBETER HET WELZIJN VAN JE MEDEWERKERS

VERHOOG DE PRODUCTIVITEIT VAN JE BEDRIJF

Als er iets is wat we de afgelopen jaren hebben geleerd, dan is het wel dat vitaliteit op veel verschillende manieren een rol kan spelen binnen een bedrijf. Soms draait het om het finetunen van wat er al is. En soms is het juist een kwestie van helemaal opnieuw beginnen. Wat je behoeften ook zijn, onze maatwerk-aanpak biedt altijd hulp.

Ook in grote bedrijven met veel verschillende afdelingen bieden onze programma's uitkomst. Sterker nog; het is juist onze kracht van de afgelopen 10 jaar. Wij zorgen voor optimale vitaliteit van jouw medewerkers op alle niveaus.

Onze aanpak bestaat uit 3 fasen. Dit betekent niet dat je altijd alle fasen ‘moet’ doorlopen. Integendeel. We gaan vaak diagonaal door ons model heen en kiezen alleen de relevante onderdelen voor een optimale fit.

In 3 stappen naar een duurzaam vitaliteitsprogramma

01

Inzicht

Als je ‘from scratch’ begint, is een vitaliteitsscan de eerste stap. Wanneer er recent al een scan is uitgevoerd kan deze scan natuurlijk ons vertrekpunt zijn. Op aanvraag is het mogelijk om aanvullend op de scan gesprekken met directie, het managementteam, de HR-afdeling én met jouw medewerkers afzonderlijk te voeren. Door het samenvoegen van alle uitkomsten, inzichten, wensen en ideeën ontstaat de optimale input voor de volgende fase.

02

Strategie

Een duurzaam vitaliteitsplan heeft een robuuste strategie als basis. Daarvoor gebruiken we alle kennis opgedaan in de inzichtfase. Gezamenlijk vertalen we die data in een visie en een missie. De strategie die daarop wordt gebouwd zal (mede) uitgedragen worden door interne ambassadeurs. Deze strategische fase is het moment om die personen te activeren. Zo ontstaat het fundament voor een plan waarvan de organisatie spoedig de vruchten plukt.

03

Implementatie

Alle onderdelen van het vitaliteitsplan worden ontworpen op basis van onze pijlers Body, Mind & Food. Elke clinic, masterclass of sporttraining draagt bij aan het verhogen van het welzijn van jouw medewerkers.
Een belangrijk aspect om de medewerkers te enthousiasmeren en te activeren is de interne communicatie. Daar besteden we in deze fase extra aandacht aan. Net zo belangrijk is continue monitoren van de voortgang. Zo maken we on-the-fly aanpassingen om de effectiviteit te verhogen.
Onze opdrachtgevers beoordelen De Atleetfabriek met een 4,3 / 5

VITALITEIT IN KAART

Ontdek de werk- en energiebeleving met onze vitaliteitsscan

Vitaliteit scan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae consequat nibh. Nullam lobortis, quam et consequat posuere, lorem orci placerat lorem

Input medewerkers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae consequat nibh. Nullam lobortis, quam et consequat posuere, lorem orci placerat lorem

Input HR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae consequat nibh. Nullam lobortis, quam et consequat posuere, lorem orci placerat lorem

Uitkomst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae consequat nibh. Nullam lobortis, quam et consequat posuere, lorem orci placerat lorem

De 3 pijlers van implementatie

Body

Een gezond lichaam is essentieel voor welzijn en bevlogenheid op de werkvloer. De programmaonderdelen waarin Body een rol speelt, helpen medewerkers bij het opbouwen van uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit zodat ze energiek en veerkrachtig elke dag optimaal kunnen presteren.

Mind

Om de productiviteit te verhogen en met plezier te werken, zelfs in uitdagende situaties, is psychologische flexibiliteit van medewerkers essentieel. Binnen de pijler Mind hebben wij een zeer divers aanbod aan masterclasses en clinics. Zodat wij specifiek invulling kunnen geven aan de behoefte van de medewerkers.

Food

Het belang van voeding wordt vaak onderschat, terwijl alles wat je dagelijks aan je lichaam geeft van invloed is op je prestaties. Wij bieden talloze mogelijkheden om je voedingspatroon vorm te geven. Met wetenschappelijke onderbouwing en praktische tools helpen we jouw medewerkers bewustere keuzes te maken.
"Wij geloven in mensen die leven en werken met meer energie, geluk en voldoening. Deze mensen maken organisaties vitaal en vitale organisaties maken de wereld beter."
Fleur Mulders - De Atleetfabriek

Ontdek ons veelzijdige aanbod

We combineren de behoeften en mogelijkheden van het bedrijf en de locatie. In co-creatie stellen we de ideale mix samen voor jouw bedrijf uit de pijlers Body, Mind en Food, met masterclasses, challenges, webinars, clinics én meer. Daarbij gaan we dus niet standaard alle pijlers af, maar kijken goed naar de strategie die we samen hebben ontwikkeld zodat het programma optimaal aansluit op de behoefte van de medewerkers.

Ons aanbod evolueert voortdurend om aan te sluiten op de veranderende vraag. Daarbij integreren we de nieuwste wetenschappelijke inzichten en trends.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. 

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Vul je gegevens in en we nemen
binnen twee werkdagen contact met je op!
* verplicht veld

Volg ons en blijf op de hoogte

Contact

Geef je op voor onze updates