Altijd op maat

Van full-blown vitaliteitstraject tot net dat ene zetje

Als we één ding geleerd hebben in de afgelopen jaren, is het wel dat vitaliteit op erg veel manieren een rol kan krijgen binnen een organisatie. Soms is het een kwestie van optimaliseren wat er al is. En soms juist echt ‘from scratch’ bouwen. Maar wat de behoefte ook is, door onze maatwerk-aanpak weten we je altijd te helpen.

Zelfs als je organisatie erg groot is en uit veel verschillende afdelingen of lagen bestaat, bieden onze programma’s uitkomst. Sterker nog, dat is de afgelopen 10 jaar juist onze kracht gebleken. Wij zorgen ervoor dat de vitaliteit van jouw medewerkers op alle niveaus verbetert.


Onze aanpak kent 3 fasen en we bieden programma’s aan binnen 3 pijlers. Dat betekent niet dat je de fasen altijd stuk voor stuk moet doorlopen en programma’s van elke pijler moet afnemen. Integendeel. Vaak genoeg gaan we diagonaal door ons model heen, of cherry picken alleen die onderdelen eruit die van belang zijn voor een optimale fit.

Vitality scan

Als je bij het begin wilt beginnen, is een nulmeting de eerste stap. Met onze wetenschappelijk ontwikkelde vitaliteitsscan maken we de werk- en energiebeleving van medewerkers inzichtelijk. Resultaat: een rapport waarmee niet alleen de organisatie inzicht krijgt, maar iedere medewerker afzonderlijk aan de slag kan.

Input HR

Naast de scan geeft een gesprek met de HR-afdeling inzicht in waar de organisatie staat op het gebied van corporate wellness. 

Input medewerkers

Ook gesprekken met medewerkers zijn een belangrijke bron van informatie. Door uiteindelijk de uitkomsten, inzichten, wensen en alle ideeën samen te voegen, ontstaat er een totaalbeeld.

Uitkomst

De resultaten van de scan en de gesprekken vormen het vertrekpunt voor een concreet en holistisch vitaliteitsadvies rond onze drie pijlers Mind, Body & Food.

MIND | BODY | FOOD

Het advies houdt rekening met het niveau van alle medewerkers. Zo profiteert iedereen en zal het welzijn op individueel niveau vergroten. 

Onderdeel van het advies is ook de interne vitaliteitscommunicatie. Draagvlak creëren is net als het scherp krijgen van KPI’s enorm belangrijk voor het slagen van het traject. Het resultaat: een goed onderbouwd plan met een helder doel, op basis van een gedeelde visie!

Tijdens het programma monitoren we continue. Zo zijn we er snel bij om aanpassingen te maken als dat de effectiviteit ten goede komt.  

Duurzaam vitaliteit implementeren in jouw organisatie?
Download hier ons 6-pijlermodel en neem contact op! 

Aanbod

Ons programma-aanbod is enorm divers. On- en offlineonderdelen worden naast of door elkaar gebruikt. Net wat beter aansluit op de behoefte en de mogelijkheden van de groep of de locatie.

De mix kan uit onderdelen uit alle pijlers (mind, body en food) worden samengesteld. Masterclasses, special interest content, corporate challenges, webinars, clinics, er is zoveel mogelijk. Het aanbod is daarnaast ook altijd in ontwikkeling, zodat het aansluit op de laatste wetenschappelijke insights en trends.

Ontdek alles over de mogelijkheden en vraag onze menukaart aan tijdens een vrijblijvend gesprek.

Doe de Quick-scan

Wij geloven in mensen die leven en werken met meer energie, geluk en voldoening. Deze mensen maken organisaties vitaal en vitale organisatie maken de wereld beter.

Fleur Mulders - De Atleetfabriek

Dit kunnen we ook voor jou betekenen

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil jij vitaliteit binnen jouw organisatie op de agenda zetten? Of ben je juist op zoek naar verdieping binnen een specifiek vitaliteitsdomein? Welke behoefte je ook hebt, we helpen graag. 

Vul je gegevens in én we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Met deze bedrijven bouwen wij aan vitaliteit:
Bekijk onze cases hier