Een kleine greep...

…uit de vele klanten die je voorgingen.

UMC Utrecht

ASICS

Medewerkers gezonder, fitter, weerbaarder en energieker maken én houden. Dat waren de doelstellingen van het programma dat we ontwikkeld en geïmplementeerd hebben. Sindsdien is vitaliteit een vast onderdeel van de cultuur geworden. Elk jaar ontwikkelen we verder op het brede fundament. Resultaat: medewerkers van ASICS zijn gezonder, productiever en voelen zich meer verbonden met elkaar. Daarnaast ervaren ze de werkplek als zeer positief!

Heineken

Voor Heineken Groothandel Houten hebben we in 2014 het eerste vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Doelstelling: aanpakken van het hoge ziekteverzuim. Mede door de brede aanpak hebben we het verzuim elk jaar weten te reduceren. Het programma is dan ook aantrekkelijk voor alle medewerkers; van chauffeurs tot logistiek en callcentermedewerkers.

Qmusic

Voor Qmusic verzorgen we sinds 2018 een sportief vitaliteitsprogramma. Het doel: fit zijn/blijven en verbondenheid tussen de medewerkers vergroten. En dat is voor deze snelgroeiende, jonge organisatie een fantastische uitdaging. In de afgelopen jaren hebben we vitaliteit echt verankerd in de cultuur. Nieuwe medewerkers wordt zelfs niet meer gevraagd óf ze meedoen aan de sporttrainingen en workshops, maar aan welke.

Postcode Loterij


Ons vitaliteitsprogramma bij de Nationale Postcode Loterij heeft vanaf het begin ‘fun’ en ‘mind’ centraal staan. We zijn het gestart op de locatie aan het Vondelpark in Amsterdam. Na de verhuizing naar het duurzame circulaire pand aan de Zuidas, zijn we als vitaliteitspartner integraal onderdeel van het geheel. Het programma dat we nu hebben ontwikkeld richt zich met name op sport en yoga.

ServiceNow

Het vitaliteitsprogramma dat we voor ServiceNow hebben ontwikkeld, heeft als voornaamste doel: duurzame inzetbaarheid van medewerkers en goed werkgeverschap. Sinds 2017 staan daarbij wekelijkse sporttrainingen, verschillende masterclasses en interne communicatie centraal. Juist doordat het aanbod ook online aangeboden wordt, rollen we het programma ook voor de medewerkers in Scandinavië en Duitsland uit.

Gemeente HLT


De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen hebben sinds 1 januari 2017 één gezamenlijke werkorganisatie: HLTsamen. Voor HLTsamen hebben wij vanaf begin 2018 een vitaliteitsprogramma uitgerold. Doel: inzicht geven in de verschillende stressfactoren die een fusie met zich meebrengt, en hoe hiermee om te gaan. Daarnaast moest de onderlinge verbondenheid worden vergroot. Alle pijlers van ons aanbod zijn aan bod gekomen. Resultaat: medewerkers kunnen beter omgaan met stress en kregen meer eigenaarschap over hun energie.

Houthoff

Houthoff wilde met een bedrijfsteam meedoen aan de Dam tot Damloop. Onze jaarlijkse clinics hebben daarom tot doel om met het volledige team, fit en blessurevrij aan de start van deze loop te staan. Door middel van het traject dat een aantal maanden in beslag nam hebben we het team volledig voorbereid; van looptechniek tot het conditioneel opbouwen naar de 10 Engelse mijl.

KWF

KWF benaderde De Atleetfabriek om hardlopers voor verschillende marathons in Nederland samen te brengen. Zij rennen allemaal voor een goed doel, maar doen dat (bijna) allemaal individueel. KWF wil deze lopers verbinden, zodat zij de marathon als team kunnen lopen. Sinds 2017 organiseren wij dan ook verschillende Clinics in de aanloop naar de marathons door heel Nederland. Vaak is dit een Sportclinic in combinatie met een Mind-workshop of Voedingssessie om van de lopers een team te maken en ze in alle facetten voor te bereiden op deze loop.


KLM

Voor KLM hebben we een holistisch programma opgezet. Doelstelling: bouwen aan een duurzame, vitale organisatie met fitte medewerkers binnen alle lagen van KLM. Naast sportieve onderdelen als Power Walking, Hardlopen, Bootcamp en Kickboksen behelst het brede programma Yoga en meerdere Masterclasses die de verschillende aspecten van vitaliteit belichten. Alle medewerkers activeren we zo om op een persoonlijk tempo en niveau deel te nemen. KLM’ers die mee willen doen aan duurlopen als de Dam tot Damloop of de Amsterdam Marathon stomen we via speciaal ontwikkelde clinics klaar om fit en goed voorbereid aan de start te staan. Het resultaat is dat medewerkers uit de gehele organisatie het programma omarmen en enthousiast meedoen. Ook de mensen die in eerste instantie terughoudend waren!

McDonalds

Vanuit de gedachte dat de medewerkers het verschil maken, heeft McDonalds Nederland ons gevraagd een breed programma te ontwikkelen dat voor iedereen toegankelijk is. De opzet die we hebben gekozen voorziet in onderdelen die zowel op inspanning als op ontspanning inzetten. Door de spreekwoordelijke vinger aan de pols, sturen we bij waar nodig en blijven de programma’s voor iedereen relevant. Het resultaat: zeer hoge participatie en heel veel blije gezichten. En dat straalt weer af op onze gasten.


Lely

Gezondheid is een speerpunt voor Lely en daarom vroeg deze innovatieve organisatie ons om vitaliteit grondig en goed op de kaart te zetten. Daarop hebben we in eerste instantie met verschillende scans en testen zowel het energielevel als de gezondheid onder de loep genomen. Onderwerpen als bewegen, voeding, slaap, ontspanning en sociale contacten worden daarbij afgezet tegen de inzichten op het gebied van leeftijd, fysieke en mentale gezondheid. Op persoonlijk niveau worden de resultaten vervolgens besproken met een vitaliteitscoach. In dit gesprek krijgen de medewerkers tips en adviezen en kunnen zij direct een start maken met hun eigen FIT-plan.

#FitatLely
Onder de noemer #FitatLely en in nauw contact met het vitaliteitsteam dat Lely heeft samengesteld, hebben we een breed en holistisch plan gelanceerd. Dit programma is gebouwd op al onze pijlers (mind, body, food). Door elk kwartaal de resultaten en de feedback van deelnemers te analyseren, stellen we het programma waar nodig bij en blijven we relevant voor alle lagen van de organisatie.

Jouw logo ook hier? Doe dan snel de quick-scan en neem contact op.

Doe de quick-san

Een gedegen voorbereiding, de aanpak grondig en in de uitvoer zeer flexibel, zeer meedenkend en zeer professioneel.

Niels Grevenstuk / Heineken Nederland

Dit kunnen we ook voor jou betekenen

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil jij vitaliteit binnen jouw organisatie op de agenda zetten? Of ben je juist op zoek naar verdieping binnen een specifiek vitaliteitsdomein? Welke behoefte je ook hebt, we helpen graag. 

Vul je gegevens in én we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Met deze bedrijven bouwen wij aan vitaliteit:
Bekijk onze cases hier