• Sinds 2013 toonaangevend
  • Een oplossing voor elk bedrijf
  • Ons team verbindt en ontzorgt
Klantbeoordeling: 4,3 / 5
Vesteda logo wit

Vesteda Vitaal

Vesteda begrijpt dat hun medewerkers het kloppende hart van het bedrijf vormen. Daarom hebben zij geïnvesteerd in het welzijn van hun personeel met een vitaliteitsprogramma: Vesteda Vitaal. Een programma dat bestaat uit verschillende activiteiten waarmee Vesteda medewerkers ondersteunt bij het verbeteren van hun fysieke en mentale gezondheid.

De Atleetfabriek organiseert nu ieder kwartaal masterclasses binnen de pijlers Mind en Food. Voorbeelden hiervan zijn thema’s als slaap & productiviteit, de kracht van een goed immuunsysteem en gedragsverandering. Aanvullend kunnen medewerkers verdieping zoeken door deel te nemen aan een reeks masterclasses of 1-op-1 coaching. Daarbij delen we maandelijks een mediakit met wetenschappelijke artikelen en praktische tips over verschillende thema’s. Vesteda Vitaal heeft een positieve impact op de medewerkers omdat zij nieuwe inzichten en praktische tools verwerven, waardoor hun gezondheid en welzijn verbetert.

"Als je als leidinggevende in balans bent dan kun je betere beslissingen nemen en dat heeft ook effect op je team. De medewerkers voelen dan meer ruimte en ontspanning om hun werk te kunnen doen."

Renée Verhulst (Director HR)

Klant

Vesteda

Doel van het programma

Medewerkers ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid.

Het resultaat

Medewerkers ervaren meer verbinding en ontvangen praktische tools om mee aan de slag te gaan.

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Vul je gegevens in en we nemen
binnen twee werkdagen contact met je op!
* verplicht veld

Volg ons en blijf op de hoogte

Contact

Geef je op voor onze updates