Aangenaam  

Wij zijn De Atleetfabriek

Doelgericht en pro-actief. Dat is ons team ten voeten uit.

Sinds 2013 investeren we niet alleen continue in onze holistische aanpak, maar ook in ons team. We durven dan ook ronduit te zeggen dat het stuk voor stuk bijzondere, kundige en prettige teamspelers zijn. Samen kunnen we praktisch elke vraag op het gebied van vitaliteit en corporate wellbeing aan.

Het team van De Atleetfabriek is een landelijk netwerk van specialisten - er is dus altijd een expert bij jou in de buurt en bestaat uit meer dan 200 professionals. Te veel om hier allemaal voor te stellen....

De Atleetfabriek

The usual suspects

Fleur Mulders

Founder

Fleur geeft met De Atleetfabriek invulling aan haar purpose in life; ‘het geluksgevoel dat je krijgt van in balans zijn delen’. Ze is een verbinder pur sang. Energiek met een scherp oog voor detail. Daarnaast is ze ook nog eens enorm zorgzaam. Niet alleen voor haar team, maar ook als moeder voor haar jonge gezin. 

Vera Endeman

Projectmanager

Vera hecht veel waarde aan je goed en fit voelen, zowel lichamelijk als mentaal. Ze onderneemt graag van alles en zit niet graag stil. In de basis zorgt ze goed voor zichzelf, waardoor ze plezier in haar werk kan houden en dat deelt ze graag met anderen

Femke Ditmars

Office

Femke inspireert graag anderen, door te  doen wat ze leuk vindt en hetgeen waar haar hart ligt, daardoor ervaart ze weinig stress en geniet ze van haar werk. Ze houdt erg van pilates en yoga en gaat graag wandelen in de natuur om haar hoofd leeg te maken en fit te blijven.

Esli de Kok

Projectmanager

Sport is belangrijk voor Esli. Ze vindt hierin de uitdaging om haar grenzen te verleggen, maar weet ook dat het niet alleen om hard werken gaat. Door goede voeding en een gezonde mindset vindt ze de balans en zet ze betere prestaties neer zowel privé als op de werkvloer. Met haar positieve energie, doorzettingsvermogen en ervaring ontwikkelt ze maatwerk vitaliteitsprogramma's waarbij iedere medewerker op zijn/haar niveau beter wordt. 

Rianne Pessel

Projectmanager

Rianne heeft een achtergrond in topsport en dat kenmerkt haar doorzettingsvermogen.
Een eigenschap die je professioneel best goed kan gebruiken. Als ze een bepaalt doel heeft dan gaat ze daar 100% voor. Hoewel het sporten niet meer op topniveau is, staat het nog steeds centraal in haar leven. Ze is altijd op zoek naar avontuur en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Dit alles neemt ze mee in haar werk.

Natalia Vildósola Bustos

Projectmanager

Natalia enthousiasmeert anderen graag door middel van haar spontaniteit en passie voor sport. Uitdagingen gaat zij niet uit de weg, dit geldt voor zowel sport als werk. Een goede balans tussen beiden zorgt voor een positieve mindset en ruimte voor creativiteit, iets wat zij graag meeneemt in haar werk. 

Mind

Om productief te zijn, efficiënt te werken en om plezier in het werk te behouden, zelfs als je geconfronteerd wordt met tegenslagen, kritiek en andere moeilijkheden dienen medewerkers, psychologische flexibiliteit te hebben. Binnen de pijler mind besteden we hier door masterclasses en clinics op verschillende thema’s aandacht aan.

 

Body

Bewegen doe je met je hele lijf en vooral met plezier en elkaar. Veel mensen denken bij sporten aan heel hard en doelgericht te werken ze fitter worden. Niets is minder waar! Door rust en inzicht in je eigen bewegingen en capaciteiten te krijgen word je sterker, slanker en vitaler. Door een divers aanbod van trainingen willen we iedere medewerker op zijn/haar eigen niveau met plezier in beweging brengen.

Food

Het effect van voeding wordt vaak onderschat, echter heeft alles wat je jouw lichaam dagelijks geeft heeft invloed op je prestaties, elke dag opnieuw. Er zijn legio mogelijkheden om invulling te geven aan je voedingspatroon, door middel van wetenschappelijke onderbouwing en praktische tools zorgen we er voor dat je niet alleen een voedingspatroon kiest wat bij je past, maar ook wat je omarmt.

Wil je iets meer weten over hoe we onze trainers trainen? Bekijk dan de video:

Podcast

Luister naar de bijzondere ontmoetingen van Fleur Mulders

Sinds 2019 verzamelt Fleur mooie gesprekken met inspirerende mensen in een podcast. Een bont gezelschap van entrepreneurs, moeders, vakvrouwen en -mannen en meer. Totaal verschillend, maar één ding hebben ze gemeen: stuk voor stuk zijn ze namelijk zeer de moeite waard om naar te luisteren.


Naar de podcasts

Voor ons was de reden om te kiezen voor De Atleetfabriek het feit dat ze hoge kwaliteit leveren, gaan voor een persoonlijke aanpak en dat er goed werd nagedacht over maatwerk oplossingen.

Marian van Eck / LiberDock

Dit kunnen we ook voor jou betekenen

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil jij vitaliteit binnen jouw organisatie op de agenda zetten? Of ben je juist op zoek naar verdieping binnen een specifiek vitaliteitsdomein? Welke behoefte je ook hebt, we helpen graag. 

Vul je gegevens in én we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Met deze bedrijven bouwen wij aan vitaliteit:
Bekijk onze cases hier