Aangenaam  

Wij zijn De Atleetfabriek

Doelgericht en pro-actief. Dat is ons team ten voeten uit.

Sinds 2013 investeren we niet alleen continue in onze holistische aanpak, maar ook in ons team. We durven dan ook ronduit te zeggen dat het stuk voor stuk bijzondere, kundige en prettige teamspelers zijn. Samen kunnen we praktisch elke vraag op het gebied van vitaliteit en corporate wellbeing aan.

Het team van De Atleetfabriek is een landelijk netwerk van specialisten - er is dus altijd een expert bij jou in de buurt en bestaat uit meer dan 200 professionals. Te veel om hier allemaal voor te stellen....

Lustrum

The usual suspects

Fleur Mulders

Founder

Fleur geeft met De Atleetfabriek invulling aan haar purpose in life; ‘het geluksgevoel dat je krijgt van in balans zijn delen’. Ze is een verbinder pur sang. Energiek met een scherp oog voor detail. Daarnaast is ze ook nog eens enorm zorgzaam. Niet alleen voor haar team, maar ook als moeder voor haar jonge gezin. 

Marloes Veldhuis

Partner

Marloes heeft een achtergrond in top- en duursport en is een echte doorzetter. Een eigenschap die je als ultraloper best goed kan gebruiken. Daarnaast is ‘Loes’ praktisch en positief. Zo vindt ze altijd een manier om vitaliteit voor een organisatie toegankelijk te maken. Tot slot spelen thema’s als duurzaamheid en natuur een centrale rol in haar leven. 

Heaven-Leigh Essers

Operationeel Manager

Heaven heeft door haar topsportverleden ‘daadkracht’ door haar aderen stomen. Hoewel ze het tegenwoordig een stuk rustiger aan doet, is ze met een ‘deadlift’ pr van 160 kg nog steeds topfit. Dat merk je ook professioneel. Heaven weet altijd alles en iedereen om zich heen te inspireren. Met haar aanstekelijke energie ontwikkelt ze maatwerk vitaliteitsprogramma’s die standaard bovenmaats presteren.

Mind
Wout van Helden

Wout is life coach & orthomoleculair therapeut en epidemioloog. Hij is gespecialiseerd in psycho-neuro-immunologie en orthomoleculaire geneeskunde. Een hele mond vol, maar in het kort is Wout een held in het optimaliseren van je fysieke en mentale vermogens, waardoor je maximaal kunt presteren. De masterclasses die Wout geeft zijn cadeaus waar je je hele leven van geniet.

Body
Cally Yang

Cally is performance trainer en al sinds de oprichting van De Atleetfabriek een vaste kracht. Met zijn tomeloze enthousiasme, kundigheid en betrokkenheid is hij van onschatbare waarde. Niet in de laatste plaats omdat hij een enorme brede kennis heeft. Of het nu om hardlopen, bootcamp of kickboksen gaat, met Cally weet je zeker dat je niveau met sprongen vooruitgaat. Zelfs als je al een (top)atleet bent.

Food
Gaby Herweijer

Gaby is diëtiste en heeft een master in Health Sciences. Ze is vanaf de start van De Atleetfabriek aan ons verbonden. Gaby neemt je bij de hand en adviseert, motiveert en inspireert je om gezonde eet- en levenstijlen duurzaam te verankeren in je leven. Dat doet ze op een begrijpelijke en praktische manier die altijd resultaat boekt. Gaby zorgt ervoor dat je een gezond voedingspatroon creëert dat niet alleen bij je past, maar dat je echt omarmt.

Wil je iets meer weten over hoe we onze trainers trainen? Bekijk dan de video:

Podcast

Luister naar de bijzondere ontmoetingen van Fleur Mulders

Sinds 2019 verzamelt Fleur mooie gesprekken met inspirerende mensen in een podcast. Een bont gezelschap van entrepreneurs, moeders, vakvrouwen en -mannen en meer. Totaal verschillend, maar één ding hebben ze gemeen: stuk voor stuk zijn ze namelijk zeer de moeite waard om naar te luisteren.


Naar de podcasts

Voor ons was de reden om te kiezen voor De Atleetfabriek het feit dat ze hoge kwaliteit leveren, gaan voor een persoonlijke aanpak en dat er goed werd nagedacht over maatwerk oplossingen.

Marian van Eck / LiberDock

Dit kunnen we ook voor jou betekenen

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil jij vitaliteit binnen jouw organisatie op de agenda zetten? Of ben je juist op zoek naar verdieping binnen een specifiek vitaliteitsdomein? Welke behoefte je ook hebt, we helpen graag. 

Vul je gegevens in én we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Met deze bedrijven bouwen wij aan vitaliteit:
Bekijk onze cases hier