• Sinds 2013 toonaangevend
  • Een oplossing voor elk bedrijf
  • Ons team verbindt en ontzorgt
Klantbeoordeling: 4,3 / 5

Over ons

ontmoet het team

Aangenaam

Sinds 2013 investeren we niet alleen continue in onze aanpak, maar ook in onszelf. We durven dan ook ronduit te zeggen dat we stuk voor stuk bijzondere, professionele en a-kwaliteit teamspealers zijn. Samen kunnen we praktisch elke vraag op het gebied van vitaliteit en corporate wellbeing aan.

Meet the team

Fleur Mulders

Founder
Fleur geeft met De Atleetfabriek invulling aan haar purpose in life; ‘het geluksgevoel dat je krijgt van in balans zijn delen’. Ze is een verbinder pur sang. Energiek met een scherp oog voor detail. Daarnaast is ze ook nog eens enorm zorgzaam. Niet alleen voor haar team, maar ook als moeder voor haar jonge gezin.

Sanne de Munck

Projectmanager
Sanne is toegewijd aan haar passie voor sport en gezonde voeding. Ze voelt zich geïnspireerd om anderen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken, zowel fysiek als mentaal. Met haar gedrevenheid en systematische aanpak wil ze mensen motiveren om positieve veranderingen door te voeren. Sanne gelooft in de kracht van kleine stappen en samenwerken. Dit zet zij door in haar werk door zo passend mogelijke vitaliteitsprogramma's neer te zetten.

Vera Endeman

Projectmanager
Voor Vera is het enorm belangrijk om zich goed en fit te voelen, zowel op lichamelijk als mentaal vlak. Ze omarmt graag nieuwe avonturen en heeft een hekel aan stilzitten. Door goed voor zichzelf te zorgen, legt ze de basis voor plezier in haar werk. En dat enthousiasme deelt ze maar al te graag met anderen. Ze beseft dat welzijn de sleutel is tot succes zowel privé als op zakelijk vlak, en ze streeft ernaar anderen te inspireren om hetzelfde te ervaren.

Esli de Kok

Projectmanager
Sport is essentieel voor Esli. Het is haar drijfveer om haar grenzen te verleggen. Esli houdt van aanpakken, maar ze begrijpt ook dat het niet alleen om hard werken gaat. Door goed te letten op de balans tussen een gezonde mindset en een gezond lichaam, haalt ze het onderste uit haar kan. Zowel persoonlijk als op het werk. Met haar sprankelende energie, onwrikbare doorzettingsvermogen en waardevolle ervaring ontwikkelt ze op maat gemaakte vitaliteitsprogramma's waarin elke medewerker op zijn of haar eigen niveau kan groeien.

Ons team van Experts

Hoe we ons aanbod altijd waarmaken? Eenvoudig. We staan er niet alleen voor. Meer dan 200 experts  helpen ons om het brede scala aan masterclasses, clinics, trainingen en podcasts te verzorgen. Stuk voor stuk gecertificeerde professionals die voldoen aan onze eigen kwaliteitseisen. Samen bundelen we onze kennis en ervaring om jouw medewerkers te inspireren en te ondersteunen op hun reis naar een vitaler leven.

Een kleine greep uit onze Experts

Ronny van de Ven

Expert BODY
Ronny is al meer dan vijftien jaar werkzaam als fitness coach en personal trainer. ‘‘Bewegen en sporten is al mijn hele leven meer dan een passie; het is mijn tweede natuur.’’ Hij is sinds de start van De Atleetfabriek betrokken als trainer. Vanaf die tijd zorgt hij er met zijn enorme gedrevenheid en grote glimlach voor dat iedereen met plezier in beweging komt.

Martijn Ruitenburg

Expert MIND
Martijn is sinds 2012 werkzaam als Sportpsycholoog VSPN® en Prestatiepsycholoog. Hij begeleidt (jonge) sporters, presteerders uit het bedrijfsleven en de wereld van de kunsten om hun optimale prestatie te kunnen leveren. ‘‘De speerpunten in mijn begeleiding; ik focus op eigen ontwikkeling en het leren omgaan met onvermijdelijke gedachten en gevoelens die opkomen juist op het moment dat je heel graag iets goed wil doen.’’

Sophie Kuizenga-Wessel

Expert FOOD
Sophie is een holistisch werkend arts gepromoveerd op darmproblemen. In haar praktijk ‘Mind Your Gut’ combineert ze reguliere geneeskunde met o.a. orthomoleculaire geneeskunde, darmtherapie en leefstijl. ‘‘De reguliere en complementaire geneeskunde kunnen elkaar aanvullen. De reguliere geneeskunde is onmisbaar in de meer acute geneeskunde, terwijl de complementaire geneeskunde waardevol is in preventieve geneeskunde en bij chronische klachten of ziekten.’’ De missie van Sophie is om als arts deze werelden te verbinden.
Onze opdrachtgevers beoordelen De Atleetfabriek met een 4,3 / 5

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Vul je gegevens in en we nemen
binnen twee werkdagen contact met je op!
* verplicht veld

Volg ons en blijf op de hoogte

Contact

Geef je op voor onze updates