• Sinds 2013 toonaangevend
  • Een oplossing voor elk bedrijf
  • Ons team verbindt en ontzorgt
Klantbeoordeling: 4,3 / 5

#fitatlely

Samen met Lely hebben we een persoonlijk plan gecreëerd waarmee iedere medewerker zich ‘future fit’ voelt, zodat hij of zij ook ná een werkdag genoeg energie heeft om dingen te doen waar een mens blij van wordt. Door middel van een divers en holistisch jaarprogramma, genaamd #fitatlely kunnen we al onze pijlers inzetten om fysieke en mentale vitaliteit te versterken. De Lely gym is een mooi voorbeeld van het resultaat van onze samenwerking. Met onze ervaring en expertise hebben we meegedacht in de samenstelling van de Lely gym, waarmee wij zorgen dat er nu wekelijks groepslessen en 1:1 personal trainingen plaatsvinden.

Naast het sportieve onderdeel zetten we ons ook in om de medewerkers gezond te houden op het gebied van mentale gezondheid en voeding. Hiervoor organiseren we diverse masterclasses, die niet alleen thema’s raken voor medewerkers op kantoor maar ook voor medewerkers in de productie. Zodoende creëren we gezamenlijk impact!

"In 2022 hebben we, in samenwerking met De Atleetfbriek, de Lely Gym geopend. Medewerkers kunnen hierdoor zowel voor, tijdens als na het werk sporten. We proberen een campus te creëren waarbij medewerkers hun eigen voorkeur qua ritme van de dag kunnen bepalen"

Nick van der Poel (Head of HR)

Klant

Lely

Doel van het programma

Lely wil alle medewerkers de mogelijkheid bieden om ‘future fit’ te zijn, zowel fysiek als mentaal, maar vooral op een eigen tempo en niveau.

Het resultaat

Een eigen Lely gym met een divers jaarprogramma.

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Vul je gegevens in en we nemen
binnen twee werkdagen contact met je op!
* verplicht veld

Volg ons en blijf op de hoogte

Contact

Geef je op voor onze updates