Vitality Circle Live

Vitality Circle Live

Minimaal vier keer per jaar organiseren we Vitality Circle Live. Het corporate wellbeing event voor de leden van Vitality Circle. Offline als het kan en online als het moet. Maar altijd super informatief én fun. Elke editie nodigen we invloedrijke specialisten uit die hun ideeën over relevante vitality-onderwerpen toelichten. We inspireren met best practices en bijzondere praktijkvoorbeelden. Je gaat in gesprek met onze vitality-experts en collega-professionals uit verschillende beroepstakken. Er is ruimte om te sparren over vitality-vraagstukken uit jouw organisatie. Kortom, Vitality Circle Live is het event dat verbindt, inspireert en je op een verfrissende manier voedt met het laatste op het gebied van corporate wellbeing.

Bekijk hier de terugblik van Vitality Circle II.

Upcoming events

Vitality Circle Live IV - Hybride in verbinding

Donderdag 24 juni - 15:00 - 17:00 uur

Deze editie staat in het teken van het onderwerp van deze tijd: hybride in verbinding! We starten deze sessie gezamenlijk met een plenair gedeelte met een korte terugblik naar pre-COVID-19, de huidige trends en een vooruitblik naar de komende trends ten aanzien van o.a. hybride werken en het kantoor als ontmoetingsplek.

Schrijf je in

Een gedegen voorbereiding, de aanpak grondig en in de uitvoer zeer flexibel, zeer meedenkend en zeer professioneel.

Niels Grevenstuk / Heineken Nederland

Dit kunnen we ook voor jou

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil jij vitaliteit binnen jouw organisatie op de agenda zetten? Of ben je juist op zoek naar verdieping binnen een specifiek vitaliteitsdomein? Welke behoefte je ook hebt, we helpen graag. 

Vul je gegevens in én we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Met deze bedrijven bouwen wij aan vitaliteit:
Bekijk onze cases hier