Vitality Circle Live

Vitality Circle Live

Minimaal vier keer per jaar organiseren we Vitality Circle Live. Het corporate wellbeing event voor de leden van Vitality Circle. Offline als het kan en online als het moet. Maar altijd super informatief én fun. Elke editie nodigen we invloedrijke specialisten uit die hun ideeën over relevante vitality-onderwerpen toelichten. We inspireren met best practices en bijzondere praktijkvoorbeelden. Je gaat in gesprek met onze vitality-experts en collega-professionals uit verschillende beroepstakken. Er is ruimte om te sparren over vitality-vraagstukken uit jouw organisatie. Kortom, Vitality Circle Live is het event dat verbindt, inspireert en je op een verfrissende manier voedt met het laatste op het gebied van corporate wellbeing.

Vitality Circle Live IX

Vitality Circle Live

Donderdag 6 oktober - 14:00 - 17:00 uur.

Het klinkt inmiddels cliché, maar vitaliteit is belangrijker dan ooit! En waar sommige bedrijven nog volop vanuit huis werken, zijn anderen inmiddels weer met alle medewerkers op kantoor aan de slag. Vaak blijft het vraagstuk rondom vitaliteit: wat hebben onze medewerkers nodig? Bij wie ligt de verantwoordelijkheid en wie pakt de regie als het gaat om vitaliteit? En wat levert het investeren in vitaliteit uiteindelijk op? Op donderdag 6 oktober nodigen wij jou uit om deze thema's met elkaar te bespreken en van elkaar te leren. Want dat staat deze editie wederom centraal: elkaar inspireren om vitaliteit (nog) beter te kunnen implementeren op de werkvloer en bij jouw medewerkers. Samen met onze partner a.s.r. Vitality organiseren we deze editie om jou als bezoeker te inspireren met de laatste inzichten en trends.

Schrijf je hier in!

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wil jij vitaliteit binnen jouw organisatie op de agenda zetten? Of ben je juist op zoek naar verdieping binnen een specifiek vitaliteitsdomein? Welke behoefte je ook hebt, we helpen graag. 

Vul je gegevens in én we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Met deze bedrijven bouwen wij aan vitaliteit:
Bekijk onze cases hier